zondag 13 februari 2011

Een eetbuiSoms heb ik een haat-liefde relatie met eten. Van stress ga ik of heel veel eten of ik stop met eten. Niet voor lang overigens, gewoon een dagje of twee, maar het gebeurt wel. Dit weekend heb ik me volgepropt. En dan ook nog eens aan allerlei heel ongezonde dingen. Droge worsten, Bolognaise chips, runderkookworst, zalmslaatje, dat soort zaken. Het vet gaat vast direct op mijn heupen zitten, maar ik kan dan niet echt goed stoppen. Vanavond daarom maar weer even gematigd. Ik had kippenworstjes gekocht (ik eet geen varken en nauwelijks rund) en ik had verse snijbonen. Het oude apparaatje van pa en ma opgescharreld en mooi de snijbonen daardoor heen gedraaid. Prachtig fijn werden ze. Even geen koolhydraten. Maar de worst lonkte toen ik nog wat zat te werken en die is nu toch nog naar binnen gegaan. Dus misschien had ik toch beter gewoon aardappelen of rijst er bij kunnen nemen. Ik heb wel 1 voordeel: de worst is nu op, dus die kan ik niet meer opeten. En de chips die nog over was, heb ik weggegooid.

Van het mooie machientjes van pa en ma heb ik foto's genomen op mijn nieuwe kleine cameraatje. Maar ik weet nog niet hoe ik ze moet uploaden, dus dat komt nog. Maar ze waren wel lekker die boontjes. En zo'n beetje het enige echt gezonde van dit weekend.
Hoewel, ik heb ook nog appels, sinaasappels, tomaten en wortelen gegeten. Maar mijn buik voelt aan alsof ik alleen maar worsten en chips heb gehad.

1 opmerking: