dinsdag 16 november 2010

Druk, druk, druk

Gisteren las ik in de krant dat het merendeel van de mensen het druk heeft. Ik vind dat ik daar ook onder val. Met verschillende opdrachtgevers is het voortdurend schuiven met opdrachten, deadlines en afspraken. Maar momenteel ligt er verder nog een boekhouding op me te wachten, moet ik nog een boekje herschrijven, een artikel over een heel bijzondere vloer voor een business to business glossy fabriceren en moet ik weer voor internet aan de slag. Ook moet ik van mezelf na het volgen van cursussen twitter, google, LinkedIn, Facebook en andere social media verplicht per dag een x-aantal berichten versturen om mezelf goed vindbaar te maken.
Maar er is meer. Een paar wassen die gedraaid moeten worden, de vaatwasser die aan moet, eten dat nog rauw is maar dat om bereiding vraagt. En ik had moeten sporten. Maar dat heb ik maar even gelaten. Geen tijd, terwijl het zo goed voor je is.
Oh ja en rekeningen betalen, bevestigingen versturen van afspraken en een beetje opruimen. Lijstjes maken helpt overigens altijd. Dit is dus al een lijstje. Vanavond maar eens kijken wat er allemaal gebeurd is.
Zou het anders zijn als je op een kokosnoteneiland woonde? Toen ik op vakantie op Bali was kwam ik daar wel eens een winkel of restaurant binnen en vond ik geen personeel. Na even wachten, kwam er dan vervolgens iemand met een slaperig hoofd vanonder een bureau of toonbank vandaan. Soms lijkt me dat wel wat.

1 opmerking:

  1. meisje, meisje...... zoveel verhalen in eens, al die vragen. Wat betalen ze wel en wat niet, hoe rook de rook....
    Dru... Dr... Dr.. D... D.. Denk je nog wel even aan je zelf?

    BeantwoordenVerwijderen